Webwinkels

Onze expertise komt voort uit onze brede interesse in zorg, ogen en de ontwikkelingen in de optiekwereld. Hierdoor hebben wij een nieuwsgierige dynamiek ontwikkeld, met altijd vooruitstrevende, interessante mogelijkheden en inzichten. Zo ontwikkelen we ons op het gebied van dunnere brillenglazen, de meest moderne contactlenzen en vernieuwende apparatuur. Dit vertalen we door in de manier waarop we ons bedrijf inrichten en onze service en kennis aanbieden.

In 1984 richtten Doug en Mary Perkins opticienketen Specsavers op. Ze wilden een opticien zijn die net zo betrouwbaar was als de lokale opticien maar met de inkoopkracht van een internationale onderneming. Het idee hierachter was dat zij zo voordelige prijzen konden voeren zonder dat het ten koste ging van de kwaliteit. Nog steeds staat dit ideaal van de familie Perkins centraal in alles wat Specsavers doet. Met hart voor de lokale ondernemer en een slim inkoopbeleid weet Specsavers haar klanten jaar in jaar uit aan zich te binden.

De winkel is opgericht in 1981 door Andries Vallinga en is overgenomen in 2002 door Angelique Henstra, die al werkzaam is bij Vallinga Optiek sinds 1994, zij heeft de winkel voortgezet onder dezelfde naam.
Oogwereld Vallinga staat voor alles wat u zich maar kunt wensen voor ogen.


HOME       OVER       WEBWINKELS       BLOG      VRIENDEN       CONTACT  

Maak een gratis website.